Hjälp på barnverksamheten

Skruvs barnverksamhet (Kolokóltjik) i Malmö söker dig som har ryska som modersmål eller på motsvarande nivå och vill arbeta som något av följande:

 • lågstadielärare eller förskollärare
 • ledare för schackcirkeln
 • musikalisk ledare för förskolegrupper
 • lärarassistent i förskolegrupp
 • aktiv i små teateruppsättningar för barn.

Verksamheten bedrivs på söndagsförmiddagar. På barnverksamheten får barnen möjlighet både att lära sig ryska och att använda språket i olika ämnescirklar som hålls på ryska. Lektionerna bedrivs på ett för barnen fascinerande sätt.

På verksamheten jobbar ledarna tätt sammansvetsade – passionerade, kreativa pedagoger och entusiaster. Det mesta av arbetet på barnverksamheten utförs ideellt.

För dig som ny medarbetare på barnverksamheten erbjuder vi en introduktionskurs i undervisningsmetodik, och du får en didaktisk bas, lärarhandledning, mentorsstöd och vidareutbildning.

Du behöver inte vara utbildad lärare, men det är ett plus. Viktigare är dina personliga och yrkesmässiga egenskaper, att du passar in med oss andra som jobbar på barnverksamheten och att du strävar mot vårt gemensamma mål.

Om du är aktiv och kreativ och vill visa vad du duger till i ett spännande projekt, är du välkommen in i vår goda stämning! Kontakta oss via nedanstående formulär:

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-postadress (obligatoriskt)

  Ev. meddelande


  Publicerat

  i

  ,

  av

  Etiketter: