Start för internationellt kulturprojekt för ungdomar

I slutet av september 2014 äger den internationella kulturfestivalen Hjulet Linneblå rum, dels i Helsingborg-Helsingör, dels i Malmö-Köpenhamn. Syftet är att stimulera mångfald inom kulturutövning, att pröva olika och utarbeta nya metoder i  intensivt samarbete mellan ungdomar med olika bakgrund och olika sorters kompetens. En rad kulturaktiviteter kommer att äga rum med gäster från Östeuropa och svenska kulturaktörer. Arrangörer är Skruv, Slavic, BTK och H. Nielsen.

Alla ungdomar (16-30 år) är välkomna att anmäla sitt intresse. Det är tänkt att 10-15 ungdomar från länder utanför Sverige och Danmark också ska vara med: från Belarus (Vitryssland), Ukraina, Polen, Litauen och Ryssland.

Anmälan sker senast den 20 april genom ett mejl med en kort presentation av dig själv till tania.bauder(a)skruv.org. Glöm inte berätta om vilken kulturriktning som du är mest intresserad av, och vilken kulturorganisation du är med i.


Publicerat

i

av

Etiketter: