Kategorier
Övrigt

Rundabordsforum för rysktalande ungdomar i Malmö 6 september 2014

Inom ramen för konferensen Koll på våra rättigheter anordnas ett rundabordsforum för rysktalande ungdomar i Malmö 6 september kl. 13-17. Temat för forumet är “Juridiska, ekonomiska och politiska aspekter på den geopolitiska situationen i världen, Europa och Sverige: det förgångna, nutiden och framtiden”. Till forumet inbjuds ungdomar från hela Sverige. Vi kommer att diskutera både globala tendenser i världssamfundets utveckling och om de lagar som gäller för manifestationer, politiska partier och politiska rörelser i Europa och Sverige.

Rundabordsforumet leds av Jurij Sokolovskij (http://www.sokolovskis.lv/ru/o-rukovoditele-buro).

Anmälan till forumet görs senast 20 augusti på den ryskspråkiga sidan (växla språk längst upp eller längst ner på den här sidan).

Frågor angående rundabordsforumet kan ställas till e-postadress pravosweden(a)hotmail.com eller på telefon 072-842 02 16.

Av Niklas Bönnemark

Webbansvarig för Skruv