Skruv bildar arbetsgrupp inför nyårsfesten 2016

Skruvs nyårsfest, som anordnas varje år i januari, har blivit en populär tradition. Med din hjälp blir festen ännu bättre! Programmet är fullspäckat med stor nyårsbuffé (mums!), Farfar Frost och Snöflickan, nyårsklappar till barnen och ringlekar kring granen, och dessutom folkvisor, kupletter, sånger, danser, sketcher, skämt, tävlingar, musikaliska improvisationer, festligt lotteri, magiker och trollkarl, maskerad och mycket annat, samt bubbel och diskotek. Det är så vi firar nyår i Skruv!

Vi har redan börjat förbereda för nästa nyårsfest, som kommer att äga rum i Malmö 9 januari 2016. Lokalen är bokad! Det har alltid varit ideella krafter i Skruv som har ordnat festen, och i år behöver entusiasterna hjälp med nya idéer. Och viktigast av allt: det behövs nya krafter, nya människor!

Vi inbjuder alla som vill bidra med sina kreativa och organisatoriska sidor att delta i förberedelserna och genomförandet av Skruvs nyårsfest. Du kommer att ha stora möjligheter att förverkliga fantasier och idéer. Regissörer, scenografer, konstnärer, artister, konferencierer, författare, manusskribenter, kostymörer, administratörer, organisatörer, koordinatörer, musiker, ljudtekniker, kockar och andra engagerade personer – det finns något att göra för alla! Festen blir precis så rolig som vi själva gör den.

Tänk på att vi inte behöver börja från början! Vi har redan en del grundmaterial som man bara kan fräscha upp – eller så kan man göra allt från grunden, om man vill.

Välkommen att vara med och se till så att det blir en toppenfest! Hör av dig senast 30 september:

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-postadress (obligatoriskt)

  Eventuellt meddelande

  Ange tecknen på bilden:

  To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.


  Publicerat

  i

  av

  Etiketter: