Hjälp med översättning och tolkning

Huvudspråket i Skruv är svenska, men så långt möjligt försöker Skruv att presentera all information även på ryska. På de flesta sidorna på vår webbplats kan man växla mellan svenska och ryska (i menyraden upptill eller längst ner på sidan). Vissa av webbsidorna finns även i ukrainsk och vitrysk version.

Vi tar gärna emot hjälp med översättning av information, främst på webben, främst mellan svenska och ryska. Dessutom behöver vi hjälp med tolkning mellan svenska och ryska på många av våra aktiviteter.

Vill du ingå i Skruvs översättar- och tolkgrupp? Hör av dig!

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-postadress (obligatoriskt)

  Jag kan hjälpa till med översättning eller tolkning

  från svenska till ryskafrån ryska till svenskatill ukrainska (från svenska eller ryska)till vitryska (från svenska eller ryska)

  Ev. meddelande


  Publicerat

  i

  av

  Etiketter: