Hjälp med picknickar

Sommaren 2016 planerar vi att ordna två picknickar på olika utflyktsmål, en i juli och en i augusti. Tidigare år har vi varit bland annat på stränder, i parker och vid olika sevärdheter i Skåne. Är det dags för nya platser i år, eller blir det återbesök på gamla ställen?

På picknickarna brukar vi spela kubb eller brännboll, och är vi vid stranden inbjuder vi till ett dopp i havet. Vi brukar dela ut ett häfte med några sånger på olika språk som vi kan sjunga tillsammans. Ibland har någon med sig något instrument och kompar när vi sjunger. Plats och tid för picknickarna brukar anpassas efter kollektivtrafiken, så att man kan ta sig till dem även utan bil.

Vill du hjälpa till? Hör av dig!

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-postadress (obligatoriskt)

  Ev. meddelande


  Publicerat

  i

  av

  Etiketter: