Hjälp med språkkafé

På ett språkkafé träffas vuxna för att träna mer på sin svenska eller ett annat språk tillsammans med andra. Att leda ett språkkafé innebär inte att man är lärare, utan det kan handla om att starta en diskussion i ett ämne, och så ser man till att det finns möjlighet att fika. Man ser också till att det finns en bestämd plats och tid (t.ex. en gång varje eller varannan vecka) och formulerar en enkel inbjudan. Under språkkaféet kan man tala om allt mellan himmel och jord, och om samtalet skulle ”haka upp sig” kan den som leder språkkaféet hjälpa till så det går vidare.

Om det finns intresse bland Skruvs medlemmar, och om vi får ledare till det eller de språk som önskas (svenska, ryska, ukrainska eller vitryska), kommer föreningen att starta språkkafé.

Vill du hjälpa till att leda ett språkkafé, och i så fall i vilket språk? Hör av dig!

  I vilket språk vill du ansvara för språkkafé?

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-postadress (obligatoriskt)

  Ev. meddelande


  Publicerat

  i

  av

  Etiketter: