Skruvs ryska barnverksamhet (“Kolokóltjik”) är ett center för komplementär utbildning för rysktalande barn i Malmö. Centret ingår i den ideella föreningen Skruv och är öppet för barn i åldern 1 till 18 år som har ryska som umgängesspråk eller som vill lära sig ryska som främmande språk.

Målet för centret är att skapa förutsättningar för en harmonisk, allsidig utveckling av barnens färdigheter, inte bara när det gäller språket. Vi undervisar barnen i ryska språket samt ryska traditioner och kultur, skapar förutsättningar för att använda och utveckla ryskan och vägleder rysktalande barns föräldrar.

Informationen om barnverksamheten är mer utförlig på ryska (använd språkväxlaren längst upp eller längst ner på den här sidan). För mer information kontakta samordnaren för verksamheten Nuria Bönnemark på telefon 076-224 82 64.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user skruv.deti Feed will not update.

Error: No users set. Please visit the plugin's settings page to select a user account or add one to the shortcode - user="username".

Aktuellt schema finns här (på ryska):

Klicka här för att öppna schemat i en separat flik: 

Расписание 'Колокольчик'

Lukomorje, tävling i ryska språket mars–april 2018

Lukomorje, tävling i ryska språket mars–april 2018

Är ditt barn mellan 8 och 17 år? Talar han/hon två språk, däribland ryska, och har inte gått i statlig ryskspråkig grundskola under de senaste två åren? Då har han/hon chans att delta, och kanske till och med vinna, i denna spännande internationella tävling i ryska...