Filmkväll: I rörelse

Filmkväll: I rörelse

Datum och tid
ons 26 maj 2004 kl. 18.45–20.30

Plats
Länsstyrelsens hörsal
Kungsgatan 13, MalmöNu är det dags för den sista filmkvällen i Skruv före sommaruppehållet! Den här gången visar vi dramat V dvizjenii (I rörelse) i regi av Filipp Jankovskij, från 2002.

Filmen är ett mycket humoristiskt drama där vi får följa en ung journalist i sitt arbete. Han är mycket framgångsrik och älskad av kvinnorna omkring honom. Kända personer står i kö för att få ge honom exklusiva intervjuer. Men varför har denna roliga cyniker så ledsna ögon? Enligt tidningen Izvestija skrattade biopubliken under nästan hela filmen.

Filmen, som är på ryska utan svensk text, är 1 timme och 34 minuter lång. Du som tidigare inte har varit på någon av våra filmvisningar är extra välkommen! Länsstyrelsen är centralt belägen i Malmö, och många bussar passerar i närheten.

Skruv visar ryskspråkiga filmer i Malmö fjärde onsdagen i varje månad (utom i december, juni och juli). Nästa filmkväll är planerad till 25 augusti.

Filmgruppen välkomnar tips om filmer som vi kan visa till hösten! Kontakta Jakob Rydinger på <j.rydinger@spray.se> eller 040-23 60 18!

Filmkvällen är gratis och öppen endast för medlemmar. Det går att lösa medlemskap i samband med filmvisningen. Medlemskap kostar 200 kr, Heltidsstuderande, pensionär eller familjemedlem betalar 100 kr.

Välkomna!

Av Niklas Bönnemark

Webbansvarig för Skruv