Föreningsstämma + Skruvkafé

Föreningsstämma + Skruvkafé

Laddar Karta...

Datum och tid
lör 11 mars 2006 kl. 14.30–17.00

Plats
Institutionen för Öst- och Centraleuropastudier
Finngatan 14, LundNu på lördag, den 11 mars med början kl. 14.30, håller Skruv föreningsstämma på Institutionen för Öst- och Centraleuropastudier på Finngatan 14 i Lund, vilket tidigare meddelats. På föreningsstämman har du som medlem chans att påverka vad Skruv ska syssla med under det kommande året. Ta chansen!

För den som vill läsa på lite om Skruv finns nu handlingarna inför föreningsstämman att läsa på https://skruv.org/ry/sh.htm . De kommer också att delas ut på papper på lördag.

Efter stämman (ca 15.30) följer ett Skruvkafé, där de som har varit med på föreningsstämman bjuds på fika. Andra medlemmar betalar 10 kr. Allmänheten är också välkommen till Skruvkaféet, och entrén är 30 kr för icke-medlemmar. Det går att lösa medlemskap på plats för den som så önskar.

På Skruvkafét kommer vår medlem Inga-Lena Fischer från Karlskrona att berätta om FORUM SYD och dess verksamhet i Ryssland, Ukraina och Vitryssland. Forum Syd, i vars styrelse Inga-Lena sitter med, stöder svenska ideella organisationer som vill samarbeta med liknande organisationer bland annat i Central- och Östeuropa. För mer information se Forum Syds webbplats (http://www.forumsyd.org). Kom och lyssna på Inga-Lena! Kanske får du inspiration att starta något projekt där Skruv samarbetar med någon organisation i Ryssland, Ukraina eller Vitryssland?