Medlemsmöte

Medlemsmöte

Laddar Karta...

Datum och tid
sön 9 februari 2014 kl. 16.00–18.00

Plats
Ungdomens hus, sal 11
Torpgatan 21, MalmöVi behöver din hjälp!
– inbjudan till möte om Skruvs kommande aktiviteter

Vad är Skruv för dig? Ett center för komplementär utbildning för rysktalande barn? En klubb för litteraturintresserade? Fester i samband med ryska (ukrainska, vitryska etc.) högtider? En ryskspråkig sånggrupp? Föredrag om ukrainsk (vitrysk, rysk etc.) kultur, historia eller något med anknytning till Sverige? Studiecirklar i olika ämnen, t.ex. ryska, rysk konst eller svensk fonetik för rysktalande? Filmkvällar? Picknickar? Studiebesök på ställen med vitrysk (rysk, ukrainsk etc.) anknytning i Sverige eller Köpenhamn?

Vad du än associerar med Skruv, är vi i styrelsen nyfikna på vad du har för förväntningar och idéer. Hur kan föreningen utvecklas på bästa sätt under 2014 och 2015? Vi inbjuder till ett möte för alla medlemmar, där vi – efter en kort introduktion till hur föreningen fungerar i dag – i mindre grupper ledigt kan diskutera idéer och tankar. Vi i styrelsen hoppas att vi får många konkreta förslag på aktiviteter som vi tillsammans med medlemmarna kan förverkliga inom kort!

Vi samlas på söndag 9 februari i sal 11 på Ungdomens hus i Malmö, ingång från Torpgatan 21. Vi börjar 16.00 och håller på till ca 18.00. Under träffen serveras te och kaffe med tilltugg.

Fri entré men öppet endast för medlemmar.

Hoppas vi ses!

Ulf Pauli, Nuria Bönnemark, Vladlena Zandfeld Clausen, Leonid Pankratov, Tania Bauder, Niklas Bönnemark, Sara Gradlander, Jonas Hols och Dan Wallenberg (Skruvs styrelse)