Medlemsträff med gästelev från Ryssland

Medlemsträff med gästelev från Ryssland

Laddar Karta...

Datum och tid
lör 14 december 2002 kl. 14.15–16.45

Plats
Gäddan 8
CItadellsvägen 7, MalmöKom och fika och ha en trevlig stund med oss i Skruv (Sällskapet för kontakter med Ryssland, Ukraina och Vitryssland) efter julklappsinköpen! Programmet är öppet, och det blir möjlighet till spontana och spännande samtal med intressanta människor. Alla är varmt välkomna!

Maria Velikurova, gästelev från Kaliningrad på Önnestads folkhögskola utanför Kristianstad, kommer och berättar om sina erfarenheter om Sverige och skillnader mellan Sverige och Ryssland.

Den här gången träffas vi på Malmö högskola i huset Gäddan 8, ett femvåningshus på Citadellsvägen 7 (5 minuters gångväg från Malmö C). Det kommer att framgå i foajén i vilken lokal vi ska vara. Ytterdörren är låst, och vi kommer att ha folk som öppnar för deltagarna åtminstone fram till 14.30.

Deltagaravgiften på denna träff (som inkluderar fika) är 10 kronor för medlemmar och 30 kronor för icke-medlemmar. Det går att lösa medlemskap i samband med medlemsträffen för den som önskar.

Vägbeskrivning: Gå från Malmö Centralstation över Suellsbron (mellan börshuset och f.d. flygbåtsterminalen). Fortsätt rakt fram ca 600 meter. Gäddan 8 ligger på Citadellsvägen 7, på höger sida av vägen.

Frivillig föranmälan underlättar planeringen.

Nästa medlemsträff är planerad till den 11 januari i Lund.