Medlemsträff, mini-matmässa

Medlemsträff, mini-matmässa

Laddar Karta...

Datum och tid
lör 8 februari 2003 kl. 14.30–17.00

Plats
Gäddan 8
CItadellsvägen 7, MalmöSkruv ordnar medlemsträff i form av en rysk-ukrainsk mini-matmässa på Malmö högskola i huset Gäddan 8 med adressen Citadellsvägen 7 (10 minuters gångväg från Malmö C).

Obs! Föranmäl dig gärna om du planerar att komma! (Se nedan.)

Träffen inleds med en kort presentation av de olika matvarorna. Därefter bjuds det på smakbitar av tomater i saltlake, korv, smörsopp i salt- och vitlökslake, kondenserad mjölk, brissling och mycket annat. Det går att lämna beställningar på matvaror, så försöker vi vid ett senare tillfälle att inhandla och leverera dem. Detta är första gången vi gör något sådant, så det är ett försök.

Efter provsmakningen berättar Natalia Drojjina om aktuella händelser i Ryssland, Ukraina och Vitryssland. Därefter följer fika med kaffe, ryskt te och kakor.

Deltagaravgiften är som vanligt 10 kr för medlemmar och 30 kr för icke-medlemmar. Alla är välkomna, och det går att lösa medlemskap i samband med medlemsträffen för den som önskar. Denna gång är det extra
bra om vi får in föranmälan från alla som planerar att komma! Skriv till skruv(a)ryska.nu eller ring på telefon 0411-162 43!

Vägbeskrivning: Gå från Malmö Centralstation över Suellsbron (mellan börshuset och f.d. flygbåtsterminalen). Fortsätt rakt fram ca 600 meter. Gäddan 8 ligger på Citadellsvägen 7, på höger sida av vägen.

Nästa medlemsträff i Malmö/Lund-området blir den 8 mars i Lund. Den gången blir det föreningsstämma, som är öppen bara för medlemmarna. Efter stämman bjuder Skruv på mat. Se särskild kallelse som har skickats ut tidigare. I övrigt under 2003 blir det medlemsträffar i Malmö/Lund andra lördagen i varje månad (utom mitt i sommaren), varannan gång i Malmö, varannan gång i Lund.