Nyårsfest 2015

Nyårsfest 2015

Laddar Karta...

Datum och tid
lör 10 januari 2015 kl. 18.00–01.00

Plats
Ungdomens hus, Tea/Barbro
Norra Skolgatan 10 a, MalmöSnart smäller champagnekorkarna igen! Välkommen till stora nyårsfesten 2015!

Välkommen till en festlig afton med musik, glada upptåg, dans, överraskningar och god mat! Det blir en afton som kommer att liva upp stämningen hos alla och lämna kvar trevliga minnen som räcker under hela året!

Vi kommer att underhållas av Skruvs sånggrupp Slávenka, Farbror Frost kommer på besök tillsammans med sitt barnbarn Snöflickan, och vi kommer att skåla för det nya året!

Skruvs nyårsfest är en tradition som för varje år samlar allt fler gäster och som förbättras för varje gång tack vare gästernas önskemål.

Knytkalas

Vi ska känna glädjen av att bidra med egen favoriträtt till vårt fantastiska nyårsbord och även smaka av andras favoriter. Du får själv bestämma om du vill komma med mat (och få köpa billigare entrébiljett) eller du vill betala mer och njuta av andras skapelser i matväg.

De medtagna maträtterna ska helst vara hemlagade. Om maten köps ska den kosta ca 100 kr. Maten ska vara beräknad till 8–10 personer och kunna räcka under hela kvällen. Fat och bestick för uppläggning tas med av var och en som tar med sig mat.

Obs! Te/kaffe ingår, men var och en medtar egna måltidsdrycker.

Vi är tacksamma för all hjälp i köket och med efterstädningen av lokalen. Det finns ingen särskild serverings- eller städpersonal.

Biljetter

Biljettförsäljningen startar 14 december kl. 09.15. Biljetter säljs i Skruvs webbutik t.o.m. 9 januari.

  • Ordinarie biljett (vuxen): 250 kr + medhavd maträtt (100 kr) eller 350 kr utan medhavd mat.
  • Vuxen Skruvmedlem 130 kr + medhavd maträtt (100 kr) eller 230 utan medhavd mat.
  • Barn 3-12 år: ordinarie pris 100 kr för icke-medlemmar, Skruvmedlemmar 60 kr.

När du har skickat din biljettbeställning får du ett ordernummer, som börjar på “#”. Det visas direkt på webben, och du får det också i bekräftelsen via e-post, där det står “Din order är genomförd”. Ordernumret gäller som entrébiljett, så skriv ut bekräftelsen eller skriv upp ordernumret, och ta med dig det till festen.

Anmälan av maträtt

När du har köpt biljett(er) anger du här vilken maträtt du vill ta med dig. För att underlätta för dig när du ska bestämma vad du kan (eller kanske inte ska) laga, kan du klicka här och se vad andra redan har anmält att de kommer att ha med sig. Undvik att välja de rätter som är uppräknade där.

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-postadress (obligatoriskt)

Maträtt som du tar med

Namn på ev. medföljande och deras maträtter:

Frågor?

Vid eventuella frågor kontakta Dan Wallenberg på e-post dan.wallenberg@skruv.org eller telefon 070-875 66 03.