Personalfest 2016

Foto: Vitaly Kocherbitov.
Foto: Vitaly Kocherbitov.

Personalfest 2016

Datum och tid
fre 19 februari 2016 kl. 18.00–22.00

Plats
Ungdomens hus, sal 12
Torpgatan 21, MalmöVälkommen på fest för alla aktiva i Skruv! (Personlig inbjudan skickas ut till var och en.)

Skruvs styrelse bjuder in till en fest i form av knytkalas för oss som var med under det gångna året och gjorde Skruvs arbete bättre och roligare!

Det blir en fest som arrangeras av oss för oss själva, för oss som annars inte haft möjlighet att festa då vi fixade och grejade så att alla andra skulle ha kul.

Skruv står för lokalen, engångsartiklar samt kaffe och te. I övrigt förväntas alla ta med något ätbart till knytkalaset (smårätter, desserter och andra läckerheter). Var och en tar med serveringstillbehör till den mat som tas med – uppläggningsfat, bestick och liknande. Möjligheterna att värma mat på plats är obefintliga.

Obs! Inbjudan är personlig och gäller för dig, din respektive (make/maka/sambo) och eventuella barn. Antalet deltagare är begränsat, så vi tar inte med andra utomstående, t.ex. vänner och bekanta.

Obligatorisk föranmälan senast 10 februari!

Anmälan och ev. frågor till Lidia Elfstrand via e‐post <lidia.elfstrand@skruv.org> eller på telefon 070-492 06 71. När du anmäler dig anger du namn på dig själv och eventuellt sällskap samt berättar vad du tänker bjuda på. I ärenderaden (rubriken för mejlet) skriver du 19 februari.

Välkommen!

Skruvs styrelse