Ryska klubben: kvinnodagen

Ryska klubben: kvinnodagen

Laddar Karta...

Datum och tid
lör 8 mars 2014 kl. 15.30–22.00

Plats
Ungdomens hus, sal 11
Torpgatan 21, Malmö



Alla är välkomna till en ny träff i Ryska klubben, som fyller ett år! På programmet står sång, dans och god mat och dryck.

I Ryska klubben kan rysktalande Malmöbor och andra träffas och umgås. Här kan man ha det roligt i trevligt sällskap, samtidigt som man utvidgar sin bekantskapskrets och sina intressen, och kanske också deltar i olika fängslande kulturprojekt.

På den här träffen, som äger rum efter föreningsstämman, firar vi internationella kvinnodagen så som det görs i Ryssland, Ukraina, Vitryssland och andra före detta sovjetrepubliker. Inbjudan är något mer detaljerad i det ryska originalet.

Avgifter, knytkalas

Vi bidrar alla till festligheterna, dvs. var och en tar med sig sin favoriträtt till det gemensamma bordet samt drycker till sig själv. Entrén är då 60 kr (30 kr för medlemmar i Skruv). Gäster som inte vill eller kan bidra till knytkalaset betalar högre entréavgift, 160 kr (130 kr för Skruvmedlemmar).

Språk

Huvudspråk i Ryska klubben är ryska, men självklart är det tillåtet att umgås även på andra språk på våra träffar.

Tävlingar

  • Publikens favorit bland maträtterna kommer att röstas fram av alla deltagarna, och de tre bästa rätterna kommer att belönas med fina priser.
  • Bästa skåltal kommer också att  belönas med ett fint pris. Förbered tal hemma och vinn ett pris! Talen ska handla om dagens tema (= kvinnan och kvinnodagen).

Vi ses!

Ryska klubbens festkommitté

Detta är ett arrangemang av Skruv i samarbete med ABF Malmö.
Idé, planering och genomförande: Lidia Elfstrand, Zinaida Bergström, Svetlana Kniazeva, Viktoria Axelsson, Oxana Hall-Wilton, Niklas Bönnemark.
Lokal tillhandahålls av: ABF Malmö.
Iordningställande/återställande av lokal: deltagarna.
Rysk text i inbjudan: Lidia Elfstrand, Liliya Nicolaidis.
Svensk text i inbjudan: Niklas Bönnemark.
Foto: Tatjana Moroza.
Layout och marknadsföring: Niklas Bönnemark.
Utskick på papper till e-postlösa medlemmar: Ulf Pauli.
Fotodokumentation: bestäms senare.