Skruvkafé med Ryska klubben: ”kvinnor och män/Väst och Öst”

Skruvkafé med Ryska klubben: ”kvinnor och män/Väst och Öst”

Laddar Karta...

Datum och tid
lör 14 mars 2015 kl. 15.30–19.00

Plats
Ungdomens hus, sal 11
Torpgatan 21, MalmöI Ryska klubben kan rysktalande Malmöbor och andra träffas och umgås. Här kan man ha det roligt i trevligt sällskap, samtidigt som man utvidgar sin bekantskapskrets och sina intressen, och kanske också deltar i olika fängslande kulturprojekt.

På den här träffen, som äger rum efter föreningsstämman, uppmärksammar vi internationella kvinnodagen med ett Skruvkafé med Ryska klubben på temat “kvinnor och män/Väst och Öst”. Ulf Pauli inleder genom att prata lite om svensk jämställdhetspolitik, och därefter är det fritt fram för diskussioner och meningsutbyte på temat. Alla har vi våra egna erfarenheter och tankar kring ämnet!

Efter de livliga diskussionerna väntar kvinnodagsfika. Vi får lyssna på sånger tillägnade kvinnor och sånger som livar upp stämningen, och alla som vill är välkomna att vara med och sjunga. Välkomna också att förbereda dikter och citat på dagens tema!

Språk: svenska och ryska.

Entré: 40 kr (20 kr för medlemmar). I entréavgiften ingår kaffe/te och lättare förtäring. Det går att lösa medlemskap i samband med Skruvkaféet.

Alla är varmt välkomna!

Detta är ett arrangemang av Skruv i samarbete med ABF Malmö.