Skruvkafé: Ryska klubben

Skruvkafé: Ryska klubben

Laddar Karta...

Datum och tid
lör 9 mars 2013 kl. 17.30–21.00

Plats
Ungdomens hus, sal 11
Torpgatan 21, MalmöAlla är välkomna till första träffen i Ryska klubben!

Ryska klubben är ett nytt projekt bland Skruvs aktiva medlemmar. I Ryska klubben kan rysktalande Malmöbor och andra träffas och umgås på ryska. Här kan man ha det roligt i trevligt sällskap, samtidigt som man vidgar sin bekantskapskrets och sina intressen, och kanske också deltar i olika fängslande kulturprojekt.

På första träffen, som äger rum efter föreningsstämman lördagen den 9 mars, firar vi internationella kvinnodagen så som det görs i Ryssland, Ukraina, Vitryssland och andra före detta sovjetrepubliker.

Träffen inleds kl. 17.30 och kommer att fyllas av umgänge, musik, sång, dans, tävlingar, blommor till kvinnorna och glad feststämning för alla. Kvällen avslutas kl. 21.00.

Entré: 45 kr för Skruvmedlemmar, 80 kr för övriga. Det blir knytkalas, så var och en är välkommen att ta med sig drycker till sig själv och sin älsklingsrätt till det gemensamma bordet. För dem som bidrar till knytkalaset reduceras entréavgiften till 20 kr för Skruvmedlemmar och till 50 kr för övriga. Publikens favorit kommer att röstas fram bland läckerheterna, och de tre bästa rätterna kommer att belönas med fina priser.

Vi ses på första, festliga träffen i sal 11 på Ungdomens hus, Torpgatan 21 i Malmö!