Start för kurs i svensk fonetik på ryska

Start för kurs i svensk fonetik på ryska

Laddar Karta...

Datum och tid
tor 4 mars 2010 kl. 18.00–20.30

Plats
Midzone
Adelgatan 5, MalmöVill du att det ska låta bra när du talar svenska?

Det är svårt att bli av med sin brytning när man har lärt sig ett främmande språk i vuxen ålder. Däremot kan man förbättra sitt uttal avsevärt om man lär sig några enkla regler och avsätter lite tid för träning.

På lektionerna får du möjlighet att träna uttal, intonation, lära dig betoningsregler och ta reda på vilka typiska fel som personer med ryska som modersmål gör när de talar svenska.

Datum och tid: 5 träffar (torsdagar) à 3 lektionstimmar per tillfälle. Datum: 4 mars, 11 mars, 18 mars, 25 mars och ett tillfälle i april (enligt överenskommelse).

Kursen leds av Elena Hedvall, f.d. lärare i svenska vid Sankt Petersburgs statliga universitet. Elena har 7 års erfarenhet av intensiv undervisning i svenska både i Ryssland och i Sverige.

Kursavgift: 795 kr (+ medlemsavgift om kursdeltagaren inte redan är medlem i Skruv). Avgiften sätts in på Skruvs bankgiro nr 5309-6723 i samband med anmälan. Ange vilken kurs det gäller (Fonetik) och namnet på kursdeltagaren.

Anmälan: För anmälan och ev. mer information kontakta Elena Hedvall snarast på e-postadress info(a)bildningsresor.se eller telefon 073-335 96 90.

Detta är ett Skruvarrangemang.

Idé: Elena Hedvall.
Planering och genomförande: Elena Hedvall.
Lokal tillhandahålls av: CastleWeekends Bildningsresor.
Rysk och svensk text i inbjudan: Elena Hedvall.
Layout och marknadsföring: Niklas Bönnemark.
Fotodokumentation: Nuria Bönnemark.