Start för studiecirkeln “Lär känna Ryssland, Ukraina och Vitryssland!”

Start för studiecirkeln "Lär känna Ryssland, Ukraina och Vitryssland!"

Datum och tid
tis 29 januari 2002 kl. 19.00–20.40

Plats
Studiefrämjandet
Ystadsgatan 53, MalmöSkruv startar en studiecirkel, där deltagarna kommer att få lära känna kulturerna och samhällena i Ryssland, Ukraina och Vitryssland. Studiecirkeln vänder sig i första hand till personer med ingen eller bara lite erfarenhet av dessa länder, men alla intresserade är välkomna att vara med, oavsett erfarenhet och bakgrund. Studiecirkeln kommer att pågå under åtta tisdagskvällar (29 januari–19 mars om den inte gör uppehåll under skolornas sportlov; det bestäms i samband med att studiecirkeln börjar). Det kommer att vara olika program varje tisdag, och olika personer kommer att berätta om olika aspekter på de tre länderna. Föreläsare är Niklas Bernsand, Niklas Bönnemark, Ulf Pauli, Bo Petersson och Fredrik Wilhelmsson.

Att vara med i studiecirkeln kostar 120 kronor för medlemmar i Skruv och 200 kronor för icke-medlemmar. I priset ingår fika.

Anmälan till studiecirkeln görs genom att man sätter in avgiften på Skruvs bankgirokonto nr 5309-6723. Pengarna ska vara Skruv tillhanda senast torsdagen den 24 januari. Praktiska frågor kring studiecirkeln besvaras av Fredrik Wilhelmsson, som nås via e-postadress <fredrik.wilhelmsson@passagen.se> eller telefon 040-814 97 (kvällstid före 21.30).

Av Niklas Bönnemark

Webbansvarig för Skruv